FBC Lerum F04

Vi är ca 18 flickor som tränar och spelar matcher tillsammans. Vi tränar enligt följande;

Måndagar      Almekärrrskolan      19 - 20

Onsdagar      Floda Nova hallen    19.30 - 21.00

Lördagar

Är Ni intresserade att testa lite innebandy, så kontakta oss gärna.

Uppgifter finns på fliken Kontakt

VÄLKOMNA !

Tredje plats i Warbergsspelen!
2017-04-11 20:51
F04 tackar Bua IF efter matchen

Efter att ha vunnit Pantamera serie 10 för flickor, så var det ett F04 lag som åkte till Varberg med stort självförtroende. Laget bestod av 15 spelare. Vi såg fram emot att få möta nya motståndare och för första gången spela om placeringar !

Första matchen var mot Fröjereds IF på fredagskvällen med starttid 21.20. Matchen börjar inte bra för våran del, underläge redan efter 18 sekunder. Men vi lyckades vända innan periodpaus och hade ledningen med 4-1 efter 15 minuters spel. Matchen slutade med en vinst med 6-4, och vi hade fått en bra start på cupen. Noterbart är att Amina Kenjar gör sin 4:e match för oss, och tar sin första poäng, genom att göra en assist till ett av målen.

Efter en god natts sömn och frukost väntade match 2 på lördag med matchtid 11.00. Vi skulle möta hemmalaget Warberg IBF. En match som vi hade ledningen hela tiden, och som slutade med 4-3 vinst för oss.

Nästa match skulle spelas klockan 14.00 i Bua Idrottshall mot Bua IF. En match vi tog ledningen i efter 15 sekunders spel, men det stod 2-2 i paus. I början av andra perioden tog Bua ledningen, men lyckades i mitten av perioden göra 3 mål på 1 minut och 30 sekunder, så vi vann matchen med 5-3.

Sista matchen för dagen var mot Häljarps SK med matchstart 16.00 i SWC. Redan efter 45 sekunder hade vi gjort mål, och vi vann matchen till slut med hela 6-0.

Tjejerna har visat kämparanda, bra spelat av fyra målvakter, bra försvarsspel, anfallsspel och grymt passningsspel. Vi var obesegrade och blivit gruppetta och vi skulle spela A-slutspel. Detta betydde att vi gick direkt till semifinal på söndagen och den skulle spelas klockan 12.20. På söndag förmiddag fick veta att Onsala IBK vunnit sin kvartsfinal och att de var våran motståndare i semifinalen.

I semifinalen väntade alltså Onsala IBK och det var två taggade som sprang in på planen. Det började riktigt dåligt för oss, redan i deras första anfall gjorde de mål. Det tog 18 sekunder och efter 3 minuter var de i ledning med 2-0. Detta var också ställningen efter en period, då vi efter en stund fick igång vårat spel. Andra perioden börjar bra för oss, vi skapar chanser och lyckas få till en reducering efter 9 minuter spel. Vi trycker på bra, men efter 13.35 så lyckas Onsala göra 3-1.

Det räckte inte hela vägen och besvikelsen var stor efter matchen, och det blir en tredje plats i cupen. Men efter några dagar så kommer de säkert vara rätt stolta över insatsen…..

Nu tar vi nya dag i GBG-Cup i slutet av april.

Ny förlust
2016-11-13 23:32
Kämpande tjejer efter matchen

Det blev förlust hemma i Hjällsnäshallen mot Lindås IBK med 5-7. Lindås hade ledningen med 4-0 efter 16 spelade minuter. Efter 4.40 i andra perioden drabbades Lindås av en utvisning, vilket vi utnyttjade efter 47 sekunder. Detta var vårat första Power play, vilket resulterade i ett mål. Vi lyckades även att reducera till 2-4, innan andra perioden var slut.

Lindås ledde med 2-4, när tredje perioden startade, och gjorde 3 mål snabbt och ledde med 2-7 efter 7.40. F04 vakna till på slutet och gjorde 3 mål, men det räckte inte mot Lindås denna gång. Lindås vann med 5-7 (0-3, 2-1, 3-3). Tyvärr så måste 1:a perioden räknas.

Nästa söndag, så vänder serien och vi möter Floda borta i Alléhallen på söndag klockan 10.00

Förlust i premiären
2016-10-10 14:32
Lite deppigt efter matchen

Det blev förlust i hemmapremiären i Pantamera flickor serie 10 mot Floda IBK.

Det blev 3-4 till slut, och vi tar med oss att vi vann tredje perioden med 1-0.

Vi lyckades inte med att få till spelet denna gång, kanske var det premiärnerverna..

Matchstatistik finns på länken nedan;

Ny match på söndag i Hjällsnäshallen mot Marstrand IBK.

Denna match börjar 15.40.

Försäsongsträningen 2016
2016-10-08 22:45
En träning i Rydsberg

Nu närmar sig seriepremiären, imorgon 9/10 möter vi Floda IBK i Rydsberg.

DERBY direkt, roligt....Vi har genomfört 20 träningar hittills och hoppas komma väl förberedda. Vi har även talat om vad det innebär att spela i Pantamera serie 10, det kommer att räknas poäng, utvisningar och spel på stora mål. Vill man följa resultat, kan man klicka på länken nedan

Serien heter Pantamera Flickor Höst 10

Hoppas att vi syns på läktaren framöver och det finns lite fler bilder under bildgalleri

VÄLKOMNA !!

Säsongen 16/17
2016-08-25 08:30
Trötta F04-tjejer efter säsongens första träning.

Säsongen 16/17 har startat, igår kväll genomfördes den första träningen för säsongen i Floda Nova hallen mellan 19.30 - 20.45. Träningstiderna för denna säsong är:

Måndagar      Almekärrsskolan     19-20

Onsdagar      Floda Nova hallen   19.30 - 20.45