Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
FBC Aspen/FBC Lerum 2017-2018
 
Pontus Persson ny huvudtränare för JAS
2017-06-04 21:51

Klubbikonen, tillika A-lagsspelaren, Pontus Persson har i dagarna kontrakterats och tar över ansvaret efter Tomas Sladky.

Pontus skall utbilda och vägleda våra satsande juniorer mot högre höjder och det skall bli mycket intressant följa killarnas resa.

Pontus har haft flera tränaruppdrag i föreningen genom åren och senast under denna säsongen då han var assisterande till Tomas Sladky i JAS-laget samt hade ansvar för div 2 tillsammans med Frank Pihlström.

Intresset för vårt JAS-lag på killsidan har under våren varit stort och går en spännande säsong till mötes. Flertalet befintliga spelare har fått värdefull seniorerfarenhet under säsongen och utvecklats mycket. Dessutom har flera lokala juniorer har valt att återvända efter spel i närliggande klubbar och truppen besitter stor potential.

Pontus Persson säger följande om uppdraget:

Ett ärofyllt uppdrag att få träna dessa duktiga juniorer och det ska bli väldigt roligt. Målsättningen är i dagsläget att komma bättre än föregående år då vi hamnade på en sjätteplats men framförallt att utvecklas individuellt och som ett lag. Vi hade Uppstartsmöte förra veckan där spelarna själva hade höga målsättningar på sig som lag vilket jag tycker är bra!

Bilder från Gothia Cup 2017
2017-01-09 21:36
FBC Lerum Boys 18
http://www.martinwallen.com/Fbclerum/Gothia-cup

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBC Lerum, 17/04 15:39 
FBC Lerum, 05/04 11:28 
FBC Lerum, 27/12 17:57