Välkommen till P02 Panthers
Kul med alla nya spelare som kommit in denna höst. Men nu är vår trupp full och har inte möjlighet att ta in fler spelare.

Våra fyra ledord:
 

Respekt

Roligt

Kämpa

Samarbete

 
Träningstider

Träningsschemat finns i kalendern och den ser vi till att hålla uppdaterad. Håll också koll på sms-gruppen om en träning måste ställas in eller ändras med kort varsel.

Bemanning sekretariat

Det är ni föräldrar som bemannar sekretariatet vid hemmamatcher. Schemat ligger upplagt på denna hemsida under Dokument "Bemanning sekretariat HT-2016".

Nästa match
 

Information om nästa match kommer att ske via e-post. Du kommer att få ett mail i din e-post där du som förälder behöver svara Ja eller Nej på om ditt barn kan vara med. Det är viktigt att svara på mailet så att vi vet hur många som kommer.

 

Om du inte är med på e-postlistan, kan du skicka ett mail till någon av tränarna nedan. Du kan också se i vår kalender här på denna webbplats när nästa match kommer att vara.

 

Samling före bortamatcher är alltid vid Rydsbergshallens parkering. Vid hemmamatcher samlas vi i hallen.
 
Lista för cafe ansvar
 
Vi behöver din hjälp! Du som är förälder hjälper till med sköta sekretariat vid hemmamatcher och ta hand om caféet. Det ligger ett cafeschema samt schema för sekretariat under länken Dokument i listan.
 
Om du inte kan någon av de tillfällen du har fått, byt datum med någon annan förälder på listan. En SMS Grupp har skapats där vi lätt kan nå varandra.
Misstänker du att du inte fått något SMS för detta återkom till oss ledare.


P02 Panthers - Café och sargvaktansvariga H2015
2015-10-09 11:58
Hej,

Nu ligger det schema upplagt på hemsidan under foldern "Dokument". För att komma åt dokumentet "cafeinstruktion_2015..." så behövs ett lösenord. Detta kommer ni att få skickat till er via SMS-gruppen.

Mvh
Ledarna
Gott kämpat i sanden
2015-08-31 11:47
Grymt bra kämpat av killarna i Gråbo grusgrop, där vi körde intervaller i backarna. Rejält tufft, men fantastiskt bra träning. Detta gör vi om!


Onsala blev för svåra
2015-03-22 16:21

Jättetaggade killar idag, förberedda på vad vi kallade en seriefinal, och det skulle visa sig bli väldigt spännande. Vi tog ett bra grepp om matchen efter första nedsläpp, och spelade igenom den första perioden enligt game plan. Högt tempo i alla byten. Onsala var långt ifrån ofarliga, men vi gick till pausvila med 1-0 och hade bud på ett par till. Det skulle dock visa sig vara svårt att få in bollarna idag.

 

Onsala kom ut i den andra perioden med en tydlig ide, och de började att spela mycket rakare mot mål. Djup boll, hög forechecking och snabba skott. Vi var inte riktigt beredda på detta, och hade under en lång period av andra svårt att räkna in Onsalakillarna, svårt att ställa om och svårt att ligga rätt mot bollhållaren. Detta resulterade i att Onsala lyckades att hänga fyra mål, och de gick ifrån till 1-4. Det kändes motigt! Det skall sägas att det är små marginaler. Onsala gjorde 1-1 sekunderna efter det att vi haft ett par bollar som i princip rullade på mållinjen.

 

Pausvila och snack, och nytändning i tredje. Vi hittade tillbaka till vårt spel igen, där bollen rullar, och vi har mycket rörelse. Onsala fick svårare och svårare att hålla emot, och tog ett par utvisningar. Vi lyckades att sätta 2-4 och 3-4 och det var inte långt till kvittering. Hög puls! Mitt i denna press hittar dock Onsala upp i ett anfall, och sätter 3-5, vilket blir spiken i kistan. Vi orkar inte komma ikapp igen.

 

Tight match. Vi kände att vi hade spelet i första och sista, vi tappade Onsala i mellanperioden och där avgjordes matchen. Onsala är hela tiden mycket farliga i sina raka kontringar, i sin höga press och sitt mycket höga tempo. Starkt försvarat också, och en bra målis. Nu tar vi nya tag mot Ale nästa helg och avslutar säsongen på bästa sätt!

 

NB: bild från Gothia 2014

Som taget ur instruktionsboken
2015-03-14 11:44

Morgonmatch mot serieledande Partille P01 i Vallhamra Sportcenter

 

Vi talade innan matchen om att vara på tårna från första stund, att spela lugnt i försvaret med "breda" backar, att leverera passningarna stunden innan motståndaren når fram till oss, att spela upp via center, att spela med mycket rörelse i anfallet, störa uppspelen tidigt i deras boll och att ha roligt.

 

Vi kan sätta "check" på alla dessa punkter! En alldeles utmärkt genomförd match av våra Panthers. Killarna uppvisade ett grymt lugn och vårdade boll på ett enormt bra sätt. Värt att notera att vi höll skärpan hela tiden, inga dippar alls!

 

Vi hade bra koll från första tekning, och skapade ett par fina lägen. Partille var dock hela tiden (genom hela matchen faktiskt) mycket giftiga med sina kontringsspelare i mittplan. Våra backar tvingades till extra uppmärksamhet, och målis ibland till några riktigt svettiga räddningar. Vi klarade upp en utvisning i första perioden och gick till pausvila med ledning.

 

Partille kvitterade snabbt i andra perioden på en chans som inte riktigt var en chans. Med ett välriktat skott hittade Partillespelaren en lucka i bortre stolpen. Vi fortsattde dock med lugn i spelet och hängde både tvåan och trean. Det fina spelet fortsatte i tredje perioden och vi gick ifrån till 6-1, vilket hyfsades till 7-3 efter mål av Partille i den allra sista sekunden.

 

Nu hoppas vi att alla handskador försvinner innan nästa helgs match mot Onsala, och den sista matchen mot Ale helgen därefter. Två riktigt vassa 02-lag.

Oavgjort - ett steg närmare Stenungsund
2015-02-21 18:19

Revanssugna och med helt nya matchställ ställdes vi återigen mot Stenungsund P01, ett av få lag vi förlorade mot i höstas. Vi visste att det skulle bli tufft, antagligen ganska fysiskt och att vi var tvungna att se upp för deras duktiga skyttar. Förra matchen hade de 3-0 mot oss innan vi lyckades att ställa in avstånd och intensitet, och den gången hann vi inte riktigt ikapp.

 

Idag gick vi in jättefint, och spelade enkelt och disciplinerat. Vi låg nära deras skyttar och störde deras spel, och trots att de hade mycket boll i första, så befann de sig oftast bakom målet, och där gör man inga mål. Vi var däremot riktigt giftiga på kontringar, och vi lyckades sätta 0-1.

 

I den andra perioden styrde vi upp oss ordentligt, och började att flytta mer boll, löpa på luckor, och under stora delar av perioden hade vi Stenungsund riktigt på knä. De gjorde ett, men vi satte tre och hade 1-4 efter några riktigt fina kombinationer. Det såg fint ut inför den sista perioden, förutom att vi ställdes inför ett par skador där vi tvingades att gå ner på tre backar samt att vi tappade en center.

 

Också den sista perioden började bra, och vi rullade boll koncentrerat och behärskat. Sedan hände det som är den här sportens både tjusning och spöke. På bara några minuter lyckades Stenungsund komma ikapp. 2-4 gav dem självförtroende, och plötsligt kom skotten fram, något i ribban, något strax utanför, några härliga räddningar av målis, men till slut både 3-4 och 4-4.

 

De sista minuterna blev spännande, med chanser åt båda håll. Matchen slutade dock oavgjort. Vi är fortfarande obesegrade i vårserien, och det är grymt imponerande.

 

...synd dessutom att vi inte fick chansen i slutsekunderna, för visst var det straff... Luddes eleganta nedtagning, han glider förbi backen och skall till att skjuta när han fälls fri med målis...

 

Hälsningar,

//Tränarna