P08 Panthers

Vi gör vårt bästa för att lägga ut information på denna sida.

P08 Panthers till Camp Endorfin i September
2017-07-02 10:24
Nu är sommaren här!

Tyvärr är det ett tag till vi startar träningen..

Men innan vi tar sommarledigt så är det med glädje vi meddelar att Camp Endorfin snart är här.

I år åker till Alingsås med jätte fina träningsmöjligheter.

Det kommer finnas möjlighet till bra träningsförutsättningar, aktiviteter runt omkring och dessutom kommer A-lagsspelarna finnas på plats och delta på träningar.

P08 Panthers har bestämt att vi vill vara med under Lördagen -> Söndagen och vi siktar på 2 träningspass på lördagen och ett på Söndagen.

Viktiga Datum att hålla koll på:
(Meddela oss så snabbt som det är möjligt, mail, sms etc)

23 Juli:
* Jag är intresserad av Camp Endorfin 2-3 Sept i Alingsås.
* Jag tar med mig mamma eller pappa

15 Augusti:
* Jag är med lördag och söndag och sover över.
* Jag är med lördag och söndag men sover INTE över.
* Jag är bara med på lördag.
* Jag tar med mig mamma eller pappa

Kostnad:
Spelare lördag-söndag - 600kr
Förälder lördag-söndag - 500kr

Glas innebandy sommar
Mvh Tränarna

Ps, Mer information kommer löpande och vi kan bara gissa att vi kommer sova i en skola :-)

Magnus Svedberg:070 8993036
Niklas Eriksson: 073 1577373
Daniel Boman: 070 2671521
daniel.f.boman@gmail.com
Vilken avslutning på säsongen!!
2017-05-30 22:06

Säsongen led mot sitt slut. Panthrarna kände dock fortfarande vittring på fler skalper. Den 7 Maj skulle årets sista match spelas. Motståndet kunde dock inte ha varit starkare. Ett antal föräldrar dundrade in i Vattenpalatset för att möta P08 Panthers. Panthrarna darrade….

Föräldrarna såg dock vingliga ut på uppvärmningen. Bollen studsade över klubbladet. Några slog hål i luften. Dock såg de segersäkra ut. Men ack vad de skulle bedra sig…

Föräldrarna började bäst. Redan efter ett par minuter hade föräldrarna ett par måls försprång. Panthrarna röt till o kom tillbaka 2-3 ggr. Föräldrarna hade dock lite flyt och gick till halvtidsvila med 2 måls överläge.

Efter halvtidsvilan kände sig föräldrarna så säkra på seger att de började spela med en hand på klubban. Man lyckades få in både en o två bollar. Panthrarna kontrade dock genast in 2 snabba mål o det var match igen.

När slutsignalen närmade sig ökade Panthrarna tempot ännu mer och hos föräldrarna började tålamodet tryta med både ork o domare. J Med två minuter kvar blåste domaren straffslag för Panthrarna för upprepade slag på liten Panther. Panthern var dock något nervös o missade straffen.

Men som i en handvändning direkt efter straffen klev en Panther fram o tryckte till ett skott från halva plan. MÅL! Det var helt jämnt med en minut kvar. Nu tappade ledarna kontrollen över de ivriga Panthrarna som vällde in över sargen från båset. Men det blev nästan svårare att få till spel med så många på plan. Med två sekunder kvar och resultatet 11-11 blåste domaren ytterligare en straff för Panthers. Nu var det 22 Panthrar som ville slå den straff som kunde avgöra hela matchen. Den Panther som la straffen förvaltade förtroendet väl o fintade bort målvakten o la snyggt in straffen. Stackars Panthern som nu låg underst i högen med alla glada Panthrar ovanpå sig. Vilken avslutning på säsongen!! Tack alla Panthrar för en fin säsong som avslutades med en SEGER!

Nästa säsong hoppas vi kunna träna två gånger i veckan. Det kommer bli väldigt bra. Det kan vara så att vi kommer behöva ytterligare 1-2 ledare beroende på schema för andra aktiviteter för ledarna barn. Så är ni sugna på innebandy finns det plats för fler föräldrar som ledare i P08 Panthers.

Tack för en fin säsong grabbar!!!!

Glad påsk
2017-04-10 20:14

Hej,

Här kommer planeringen för våra sista innebandy veckor!

Söndagen      16 April                  Påskdagen - Påskledigt

Ingen träning!

Söndagen      23 April                  Träning som vanligt

Lördagen       29 April                 Lerumsloppet (egen regi)

• Anmälan görs via denna länk. Alla som ska springa anmäler sig på egen hand och anger ”FBC Lerum” som förening och betalar in sin anmälningsavgift.
OBS! Det är viktigt att ange ”FBC Lerum” som förening.

Söndagen      30 April                   Avslutning, sista träningen

Här utmanar vi alla föräldrar till en avslutnings cup!

Se till att mamma eller pappa, eller varför inte båda två kommer ombytta för att möte er killar i några matcher!

Söndagen      7 Maj                       Klubbmästerskap

Detta gör man inte med laget, utan man anmäler sig som person och man kommer sedan spela med både yngre och äldre spelare.

Håll koll på www.fbclerum.se för anmälan

Efter detta tar vi innebandy lov :-)

Mvh Tränarna

Tack för en underbar innebandy Söndag
2017-04-10 20:07
FBC Lerum P08 Panthers
Hej alla duktiga innebandyspelare och föräldrar,
För lite mer än 24 h sedan kom vi hem från Askim och Lindås Spring Cup.
och vilken cup ni gjorde killar!
4 fantastiska matcher!
Sjukt bra, Tack!

Tränarna
Lindås Spring Cup - Del2
2017-04-02 22:12
Tack för ännu en bra träning i dag,

Nu är det bara att slipa på formen tills på söndag då det är Spring Cup som gäller!

Mvh Tränarna

Glöm inte att anmäla er till Lerumsloppet Lördagen 29 April:
och ange "FBC Lerum" som förening

Ps,
Under veckan kommer vi att skicka ut planerna för de sista innebandy veckorna för säsongen.

Laguppställning:

Bruno Axell