FBC ASPEN H3 2017/18

Oskar Lundahl ansluter!
2017-06-28 08:11
Oskar Lundahl är tillbaka i FBC Aspen!
Ny från Partille, hur kommer det sig att du kommer tillbaka hit?
Jag känner att det inte funkade i Partille och då valde jag att byta tillbaka till Lerum där jag tror att det passar mig bättre. Jag trivs väldigt bra i Lerum och det känns hemma där.

Ett år i Partille, vad tar du med dig därifrån?
Det har varit ett år där jag har varit skadad ganska mycket men jag tycker ändå det har varit kul att få testa något nytt. Jag har lärt mig många detaljer i spelet som gör mig till en klokare spelare

Du har varit här i två månader, hur har första tiden varit?
Den har varit grym jag känner verkligen att jag trivs i gruppen och att det är en grupp där alla vill lika mycket. Jag ser fram emot kommande säsong med denna gruppen.

Vilken innebandyspelare har du som förebild?
Har ingen riktigt förebild men jag tycker Kasper Hedlund är en riktigt duktig innebandyspelare.

Hur är du som innebandyspelare?
Jag spelar back. Mina starka sidor är spelförståelse, okej passningsspel och min defensiv. Jag känner att jag behöver utveckla det offensiva spelet.
Intervjuserien fortsätter med Filip Lakander!
2017-06-27 09:49
Filip Lakander är tillbaka i FBC Aspen efter ett år i Pixbo!

Vem är Filip Lakander?

Är en glad och positiv kille på 17 år som bor i Gråbo. Går både ekonomi och NIU på Lerums gymnasium.

Du har spelat ett år i Pixbo och nu väljer du att komma tillbaka, hur kommer det sig?

Valde att byta tillbaka då Lerum hade en klar bra plan inför kommande säsong med både JAS och div 3. (Att slippa de långa resvägarna skadar inte heller)

Vad tar du med dig för erfarenheter från Pixbo?

Jag tar framförallt med mig att man alltid måste slita för att kunna ta en plats i ett lag. Det samt en större förståelse för innebandy i allmänhet.

Vad har du för målsättningar kommande säsong?

Mina mål är att utvecklas som innebandyspelare och att lära känna alla i laget ännu bättre. Självklart ska vi komma till innebandyfesten med JAS-laget!

Elias Karlholm återvänder till FBC Aspen!
2017-06-26 16:48
Elias är tillbaka i FBC Aspen!

Vem är Elias Karlholm?

Jag är 17 år gammal bor i Olofstorp och går ekonomilinjen på Lerums gymnasium, går även NIU som dom flesta andra i laget.

Du kommer tillbaka till FBC Aspen efter ett år i Partille, Varför?

Valde att gå tillbaka till FBC då jag tyckte att dom hade bra och klara mål för den kommande säsongen. Självklart är det också alltid kul att komma tillbaka och spela med sina kompisar.

Vad har du för målsättningar inom innebandyn?

Aldrig haft någon riktig långsiktig målsättning i innebandyn, utan har alltid satt upp nya kortsiktiga mål under tiden. Men att spela så länge jag tycket det är kul och komma så långt jag kan på det

Beskriv dig själv som innebandyspelare!

Skulle väll säga att jag är en typ av tvåvägsspelare som jobbar mycket, har även en bra spelförståelse. Peppar laget mycket och vill dra även upp tempot på träningarna.

Vad tror du om kommande säsong?

Tror att vi kommer ha en väldigt rolig säsong men även väldigt bra. I jas serien tror jag verkligen vi har det som krävs för att ta oss hela vägen till slutspel, där vi ska kriga om platserna till innebandyfesten. Men tror även vi kan överraska i div 3.

Välkommen Adam Fischer!
2017-06-21 09:10
Adam Fischer återvänder till FBC Aspen!

Du kommer tillbaka till FBC Aspen efter en sejour i Partille. Vad tar du med dig ifrån Pibs?

Jag tar med mig väldigt mycket! Jag kommer tillbaka som en mycket bättre skolad spelare och hur man spelar som ett bollförande lag!

Vad är dina styrkor/svagheter som innebandyspelare?

Mina främsta styrkor skulle jag säga är mitt spelsinne och att jag är oberäknelig, sedan kanske man får till ett bra skott ibland ;). Mina svagheter skulle jag nog säga är främst min fysik som behöver förbättras

Vad har du för målsättningar med ditt innebandyspelande?

Jag sätter upp mål säsong för säsong! Just nu har jag som mål att ta hem ett jas guld och även att vårt div 3 lag ska gå upp till div 2 igen!

Varför väljer du att komma tillbaka till FBC Aspen?

Jag har väldigt bra kompisar här i Aspen och det är en klubb jag trivs väldigt bra i, har haft många bra år här.

Vilket är ditt bästa innebandyminne?

Det måste vara när jag blev uttagen i distriktlaget och även när vi vann Mölndalscupen 2012!

Välkommen Jesper!
2017-06-15 23:05
Jesper Bjelkengren ny i Aspen tröjan.

Du är ny ifrån Partille IBS
Vem är egentligen Jesper Bjelkengren?

Jag är en glad kille som brinner för innebandyn. En lagspelare till 100%, trivs väldigt bra i grupp och är bra på att peppa andra.

Hur kommer det sig att FBC Aspen blev din nya klubbadress?

Jag tycker att FBC Aspen har en bra bredd med både div 3 och JAS som går att kombinera bra ihop och ser att jag har stor utvecklingspotential här!

Beskriv dig själv som innebandyspelare!

Jag är en hårt slitande spelare med hyfsat skott som gillar täta matcher när det smäller i närkamperna.

Vad har du för målsättning säsongen 2017/2018?

Att utvecklas som innebandyspelare i den nya föreningen och anta de nya utmaningarna som väntar! Ska bli spännande att se vad vi har att ge.

Vad är ditt bästa innebandyminne?

Mitt bästa innebandyminne är nog när vi åkte ner till Prag och spelade Prague games! Häftigt att få spela innebandy i ett annat land och en mycket rolig resa.