SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
FBC Lerum - Pink Panther Spring Games
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 28 april, 08:00
Plats:Rydsbergshallen
Samling: Rydsberg
Aktivitetsinfo: Det har diskuterats länge om vi ska anordna en egen cup. Och nu händer det:

Pink Panther Spring Games!

Som avslutning på säsongen anordnar FBC Lerum F09 en endagscup i Rydsbergshallen den 28 april. Vi hoppas att detta blir en superkul dag för spelare och föräldrar från Lerum och de inbjudna lagen!

Ange så snart som möjligt om ni kan delta. Ange ev specialkost.

Hela upplägget är inte spikat ännu. Den grova planen är att vi är sammanlagt fem lag, alla spelar fyra matcher, att vi har en lunchpaus där vår fantastiska sponsor Weber (genom Tommy, Elsa Nilssons pappa) brassar hamburgare i vårsolen, vi har kioskverksamhet och lotteri och att det hela avslutas med ett inspring där deltagarna får medalj. Vi ställer upp med alla våra tjejer i samma lag.

Cupen bygger på att vi alla hjälps åt och vi kommer dela ut arbetsuppgifter till alla. Vi räknar med att en förälder per barn som är med ställer upp under dagen och några med en lite förarbete.

Vi återkommer med mera detaljer längre fram.

Då datumet inkräktar på fotbolls-, friidrotts- och andra sommarsportssäsonger vill vi betona att det såklart är fullt förståeligt om de dubbelsportande tjejerna i laget prioriterar annat. Men jättekul såklart om ni är med!

Om ni har idéer kring ytterligare sponsring, priser till matchens lirare, lotteripriser eller annat, hör av er till Peter: 0728-566952

<< Tillbaka