Coach Paridon inför Örebromatchen på söndag!
2015-01-08 21:45
Härlig glädjescen som vi hoppas se många av på söndag!
Inför omstarten i Allsvenskan Södra och matchen mot Örebro är det intressant att höra vad coach Jonny Paridon har för känsla inför matchen.

Långt uppehåll igen - hur påverkar det FBC Lerum inför nystarten?
Det återstår att se! Men vi har tränat på bra och de som haft lite skavanker har kunnat köra rehab för att bli av med dessa.

Ni gjorde återigen en bra insats mot ett topplag när det blev knapp förlust mot Karlstad - vad är det som kan ändras för att det ska bli 3 i s f 0 poäng i de här matcherna?
Håller med om att vi gör en bra match mot Karlstad men om vi ska ta just den matchen som exempel så måste vi bli bättre på att skapa heta chanser mot uppställt försvar. Att släppa in 3 mål i 5-5 spelet är klart godkänt mot Karlstad.

Det har varit en del skador i laget - hur ser läget ut inför söndag?
Anton Olofsson och Peter Malmberg är tillbaka men tyvärr får vi vänta någon vecka till innan vi ser Oscar Eriksson Elfsberg på banan igen.

Vi har en 9:eplacering i nuläget. Vad sätter ni för mål nu inför andra halvan av säsongen?
Vi jobbar vidare med de mål vi satte innan säsongen. Serien är precis så jämn som vi trodde på förhand. Vi kan slå alla lag!

Ni tog första bortasegern mot just gästande Örebro och de är säkert revanschsugna. Vad är viktigt mot just Örebro att tänka på?
Att agera på planen! Örebro växlade ett högt pressspel med ett något lägre styrspel och om vi inte tar tag i spelet med boll kan de lätt få utdelning på sin höga press.

Några förändringar som vår publik kommer att se i laget på söndag?
Ja, vi har snickrat om lite i formationerna.

Känner du till om våra motståndarlag har gjort några intressanta förändringar i sina trupper här under VM- och julledigheten?
Nej

Vi hoppas att vår klack fortsätter sin lyckade satsning här i höst. Hur mycket betyder publikstödet i Rydsberg egentligen?
Hur mycket som helst. Skulle nog påstå att vi är unika att skapa det trycket i innebandysverige just nu!

Övergångspolicy2018-04-17 15:39
Bagheera vill bli fler!2017-12-02 12:57