SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
Damakademi Svart / Div 2
Kaptenerna har talat
2023-09-26 09:03
Våra kaptener för året i damakademi svart Ida och Alva

Intervju med våra lagkaptener Alva och Ida

 

Premiärmatch på lördag i serien i Division 2. Känns det skönt eller skrämmande att försäsongen är slut och allvaret börjar?

  Ida- Det känns kul. Det är ju seriespelet vi vill åt och tränar för! Det känns roligt!

Alva – Det är skönt men spännande. Det är ju detta  vi har förberett oss för nu hela försäsongen

 

Vi möter ju Ale i premiären, ett lag som vi stötte på i Björnslaget och hade problem med, hur ska vi göra för att se till att det blir vinst denna gång istället?

Ida – Vi hade tyvärr en dålig dag när vi spelade mot dem senast och nu har vi kunnat spela ihop oss mer så det kommer kunna bli en betydligt jämnare match denna gången. Sedan kommer det bli tufft ändå men om vi spelar som vi har tränat den senaste tiden så kommer det bli en bättre match mot dem

Alva- Jag tänker att det är en tuff match men nu är vi mycket mer förberedda och vi vet vad det är för motstånd. Vi har spelat ihop oss bättre så om vi bara kämpar mer för varandra och skjuter mer så tar vi denna matchen!

 

Vad tror ni om säsongen som kommer? Vad tror ni att vi kommer ha för chanser detta år i Div 2

Alva- Jag tror att vi kommer ha bra chanser. Vi har ett härligt lag med bra sammanhållning, jag är taggad. Tror det kan bli en bra säsong.

Ida- Jag är också jättetaggad. Jag tror att vi kan gå riktigt långt denna säsongen. Det gäller bara att vi fortsätter kämpa för varandra och att vi får till vårat försvarsspel så går det riktigt bra.

 

Ni kommer ha ett delat ansvar som lagkaptener. Vad är era styrkor som kaptener?

Ida – Erfarenhet, vi är positiva och glada. Vi kämpar både på planen och även utanför planen med att få ihop gruppen. Vi pratar med alla.

Alva – Vi höjer energin i gruppen, peppar varandra, försöker lyssna på alla så att vi får gemensamma beslut! Sedan gillar ju domarna mig 😊

 

Vi har ju precis haft gofika efter träningen idag, är det något som vi kommer köra på framöver?

      Ida och Alva – JA! Det är ett vinnande koncept!

 

Sista frågan i denna intervjun, om ni ska tippa resultatet i helgens match mot Ale!

     Alva- Det kommer bli en tuff match men vinst med 4-3 till oss

     Ida – Jag tror också på en tuff match men jag säger 3-2 till oss!


Nyhetsarkiv
Gothia cup 20242024-01-09 08:15
Kaptenerna har talat2023-09-26 09:03