Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fair Play Cup
2019-03-24 19:00
Jajemen!
Helgen 22-24 mars åkte FBC Lerum F07 till Jönköping för att spela Fair Play Cup.

Tidig fredag eftermiddag samlades truppen på hela 20 tjejer, 5 ledare och ytterligare flera föräldrar för färden österut. Första stopp var Rosenlundsbadet med virvelström, vågmaskin, hopptorn och 50-metare. Det blev två varma och roliga timmar innan vi rullade vidare mot middag på Junedal. 

Sen incheckning på Sandagymnasiet i Huskvarna och visst pusslande för att få in alla luftmadrasser i de två små klassrummen. Vi var naturligtvis uppe i varv som sig bör, men till slut slocknade de flesta.

Tidig lördag morgon, väckning och frukost på Folkets Park, därefter fort iväg till första match mot Nässjö inne i Jönköping Arena. Det var väl kanske inte vår mest välspelade match men vi tar oss därifrån med en 3-1 seger.

I pausen inför lunch passade vi på att testa solljuset och traskade iväg till närmaste lekplats med Vätterns välkomnande vind isande i ansiktet. Allt var riktigt kul tills vi sånär blev ivägkörda pga den höga musiken.

Tillbaka till Huskvarna Sporthall för match mot Carlshamn och ännu en knapp seger, denna gång 3-2. I med mackor, frukt och lite multivitamindryck eftersom middagen inte låg i sikte.

Det var en något sliten trupp som tog sig in till Campus Arena för kvällens sista match. Gårdagens bad och natten på luftmadrass hade tagit ut sin rätt, men vi har ändå vår vackraste uppvärmning hittills, utomhus på stenterassen högt uppe med underbar sjöutsikt. Trots detta blir matchen något stillastående och vi landar på 1-1 mot Jönköping.

Dusch och hastig promenad genom stan till middag och därefter tillbaka via Go Bananas för magisk inhandling av godis och snacks. Mungiporna åkte uppåt i takt med att påsarna blev lättare. Häng i rummen och något tidigare nattning denna andra kväll.

Söndag morgon, frukost och promenad ner till Sporthallen där gruppens tuffaste motstånd Växjö väntade. Äntligen kände vi igen våra tjejer som kämpade för varandra hela vägen. Trots en knapp förlust 0-1 en mycket stark insats och rolig match. Promenad tillbaka för att städa och tömma rummen.

Sista lunch på Junedal, därefter söderut till Norrahammar och helgens sista match mot Lockerud. Styrkta av morgonens instats var vi taggade att återse våra vänner ifrån Pink Panther Winter Games. Denna gång stod dock Lockerud för den stabilare insatsen och resultatet rann iväg till 1-5.

Hursomhelst, medaljer och dusch och till sist hemfärd. Det är möjligt att någon lyckades somna i bilen...

Tack för lånet av era tjejer denna helg, vi har haft fantastisk roligt tillsammans. Tack också för stödet från läktarna och hjälpen under helgen!

/Ledarna