Lerum - Älvstranden
2014-11-02 09:30
Skriver detta med tårar i ögonen och med en kuslig känsla inombords.

Hemma match mot ett av seriens mest fysiska lag. Vi vet vad som krävs och vi har visat att vi har vad som krävs för just sådana här matcher.
Första teckningen går och matchen är igång. Denna matchen kör vi på två femmor och två avbytare i hopp om att hålla relativt högt tempo i 60 minuter.
Efter redan 3:17 så träffar Älvstranden stolpen och en obeskrivlig rysning går igenom kroppen. Det är inte mycket till spel utan det svänger bara fram och tillbaka.
4:01 står det dock 0-1 på tavlan. Sådan skit som händer, nu är det svag uppförsbacke, det är inga bekymmer.
7:37 återigen stolpe för de vitklädda, Lerum har inte vart något direkt hot hittills.
9:29 gör Strömberg 1-1 efter bra hög press tillsammans med Sture. Känns riktigt bra nu och förhoppningsvis så släpper nerverna och vi kan bara rulla på nu.
PANG 10:20 står det 1-2, Vad hände egentligen?
10:49 2-2 från samme Strömberg med sammarbete från samme Sture. Nu har vi medvind, nu kör vi hög press där är dom svaga.
11:44 Larsson prickar stolpen, synd, hade vart fint med en ledning där.
19:46 2-3. Vi är så jäkla ivriga och när vi är i anfallszon och har en bra sekvens så bryter Älvstranden en dålig pass och kontrar, vi är inte riktigt med där och allt med försvar hamnar i skuggan.

Period 2:
Verkligen inte vår period, kan enkelt summera som så här:
2:50 2-4
4:57 2-5
10:18 2-6 Här bytte vi målvakt till Linus
10:29 2-7

Därefter glömde vi av allt med innebandy och det började likna mer och mer en rugby match. Det var fult spel från båda lagen och Domarna låter det gå för långt. Det tjafsade och knuffades lite överallt på planen till slut fick Sture nog på sin rival vilket resulterade i 4 mot 4 i två minuter.
Perioden slutar med att Jonte Wathén fick linka av med bandage runt sitt knä och blir borta från spel.

Period 3:
Matchen är inte över på långa vägar och vi snackar om att kriga in i det sista och gör en riktigt fin vändning nu. VI SKALL VARA OBESEGRADE PÅ HEMMAPLAN.
Vi går ut, ställer upp oss på plan, ser taggade ut, i mitt huvud så ser jag sakta men säkert att siffran som indikerar hemmalag börjar närma sig siffran under bortalag.

Summering:
Vill helst inte gå in för djupt i denna matchen, känner en ny våg av besvikelse redan nu som kommer över mig.
Men vi kan säga som så att vi spelade riktigt uselt och kommer försöka göra allt för att lägga detta bakom oss.
Vi har snackat om att vi ska lära oss av våra förluster men detta var något mer än det. Finns inget att lära, utan Älvstranden får göra vad dom vill, när dom vill på vår hemmaplan.... Inte OK, Ni som kom och stöttade oss fick se ett hemmalag som presterade långt under sin kapacitet. Vi rycker oss i kragen och ser till att detta inte händer igen, det är ett löfte.

Coach L

Pantrar är svårt denna matchen men försöker:
3 Pantrar: Viktor Strömberg, 3 Mål och krigar in i det sista.
2 Pantrar: Andreas Hawerman som gång på gång offrar sig för laget.
1 Panter: Linus och Niklas får dela på denna. Visst vi släpper 11 kassar men kan inte klandra målvakterna för detta. Utespelarna är ute och cyklar under flertalet av målen och målvakterna gör allt för att hålla tätt, dock utan hjälp......

Oskar Lundahl ansluter!2017-06-28 08:11
Välkommen Adam Fischer!2017-06-21 09:10
Välkommen Jesper!2017-06-15 23:05
Elmer är hemma igen!2017-06-06 21:36
Seger mot Frölunda ! 2017-02-11 19:39
Seger mot Myggenäs 2016-10-29 01:26
Coach Ludde tar Time-Out2016-08-25 17:56
-"onödigt tuff match."2016-01-17 18:48