Efter en rejäl plattmatch mot Älvstranden förra helgen så reser vi till Uddevalla för att möta obesegrade Herrestad.
Tuff match men vi är revanschsugna och laddade till tänderna.

Period 1:
Börjar avvaktande från båda lagen och detta speglar av sig rejält på tempot.
Första riktiga händelsen är när Hawerman får sitta 2 minuter i skamvrån för en rejäl stängning. Tydligen får man inte agera betong vägg när motståndaren springer längs sargen. BP som följer fungerar klockrent där båda BP formationerna får lira och klarar det utmärkt.
11:08 Gör dock Herrestad 1-0 där dom spelar runt i vår zon tills vi tröttnar och blir stillastående och kan ganska enkelt prickskjuta in ledningsmålet.
12:42 är det Stures tur att skämmas efter en fasthållning. Tyvärr så är vi inte riktigt med i BP och med 21 sekunder kvar av BP så gör Herrestad 2-0.
Första riktiga "spelmålet" görs 19:01 även detta görs av Herrestad. 3-0 i period paus.

Gubbar, Detta funkar inte. Vi har väll f-n inte åkt hela vägen till Uddevalla och glömt viljan hemma.
Vi måste gå HELA vägen i ALLA situationer om vi ska klara detta.... Nu JÄV-AR går vi ut och visar hur man spelar innebandy á la Lerum.

Behövs det sägas något?

F-n va gött gubbar. Viktigt nu att inte glömma att det är 20 minuter kvar och det står 1-1 i perioder nu. Tredje perioden är vår men vi kommer inte få den gratis. Vi måste kriga i varje sekund......FÖR VARANDRA NU GUBBAR.

Period 3:
03:20 4-6
04:28 5-6
06:49 6-6
NEJ!!!.
Time Out: Gubbar, Va sysslar vi med? Vill vi vinna eller? JA!!! Gå då ut och förtjäna det, Just nu så ger vi bort tre poäng......

Matchen tuggar på men mycket fint spel och Lerum får en helt annan gnista efter en liten utskällning under vår TimeOut.
17:19 så får Felix sätta sig 2 minuter efter en situation som ingen annan än domaren såg och i mitt huvud så rullar siffran 7-6 fram och vilket surt sätt att förlora på.
Bort med dom tankarna nu och in med andra BP som har order om att vara aggressiva på bollföraren.
17:39 i BP så gör Sture 6-7 (Strömberg) genom en rejäl aggressiv press på bollföraren och kan således trycka in bollen bakom Herrestads målvakt.

Känslan av att göra segermålet i ett BP är obeskrivlig.
Följande minuter vet jag inte ens om jag tog ett enda andetag på. Varje gång vi tappade boll så blev jag lika nervös. Tur att spelarna visar rutin och kyla, för jag såg nog mest ut som ett nervöst sammanbrott......

Summering:
Spelmässigt svängig match men i det stora hela visar vi hela vår enorma kapacitet där skickliga handleder varvas med fysiska tacklingar. Vi kändes och såg verkligen ut som ett topplag idag, och vi visar verkligen hur man lirar innebandy, Speciellt i andra perioden.

3 Pantrar: Adam Wadheden, som blev inringd från HJ och dominerar totalt.
2 Pantrar: William Lilljenberg: Även han inringd från HJ och visar världsklass på sin backplats.
1 Panter: Tobias Karjalainen: Första matchen som back och klarar detta riktigt bra. Ska bli kul att följa upp detta.

Oskar Lundahl ansluter!2017-06-28 08:11
Välkommen Adam Fischer!2017-06-21 09:10
Välkommen Jesper!2017-06-15 23:05
Elmer är hemma igen!2017-06-06 21:36
Seger mot Frölunda ! 2017-02-11 19:39
Seger mot Myggenäs 2016-10-29 01:26
Coach Ludde tar Time-Out2016-08-25 17:56
-"onödigt tuff match."2016-01-17 18:48