Vilket drama det blev på Lördagkvällen i Rydsbergshallen.
FBC Lerum Div3, som det gått lite knackigt för, möter Myggenäs.
Myggenäs som inte alls var sig likt från förra säsongen.

Period 1:
Svår period att beskriva. Myggenäs startar i ett riktigt högt tempo och det vi kan göra är att försöka hänga med. Skulle vilja påstå att det som skiljer oss emellan är att Myggenäs kör rakt, rejält och fysiskt medans vi vill gärna spela boll lite mer. Myggenäs gör det bra men det känns som dom glömmer av att försvara sig ibland vilket gör att vi kan gå upp till en 3-1 ledning med mål av Sture (Edberg), Wollberg (Lövet) och Edberg (Wollberg).
Myggenäs får göra sitt mål på frislag, som vi av någon anledning aldrig lär oss på.

Period 2:
Direkt i andra perioden så ökar Myggenäs intensiteten ytterligare och ställer oss rejält på hälarna. Deras fart och fysik får oss att backa mer och mer och 02:19 så står det 3-2 efter en miss från vår back.
02:53 står det 3-3, nu är det dags att försöka ta kommandot igen, känns som vi blev lite rädda när fem grönklädda stormar rakt mot oss. Inget ont om Myggenäs alls, dom gör det riktigt bra. Kul att se ett sådant forcerande lag.
09:08 STRAFF...... Ska vi återta ledningen?
Wollberg kliver fram (Som vart stekhet denna matchen). Fintar lite hit och dit.
Får målvakten att slänga sig åt vänster, Wollberg går höger och ............... Utanför.
Mycket tugnt men så är det ibland.
Vi står emot våg efter våg av de gröna och sakta men säkert är det vi som forcerar och 18:39 gör Emil Hammarstrand ett riktigt vackert mål efter en långboll från Lövet. 4-3 i Paus.

Period Paus:
Bra stämning, alla vill verkligen, alla presterar bra så det vi gör är att vi lovar varandra helt enkelt att just jag ska hjälpa dig att vinna denna matchen.

Period 3:
Man ser glöden i ögonen på grabbarna. Fruktansvärt stolt coach idag.
Alla kämpar och ger verkligen järnet. Spelmässigt är det absolut inget vackert men kan tänka mig att publiken tyckte det var en rolig match att kolla på. Likt en tennismatch så bollades allt fram och tillbaka över hela planen.
Sorgligt nog gör MIBK 4-4 efter 07:26.
Emil H åker ut i skamvrån efter 07:40, in med BP, som presterade riktigt fint förra matchen mot Herrestad.
Så även idag. 08:32 så har vi ett riktigt fint läge att sätta 5-4 i helt öppet mål, men av någon anledning så missar CENSUR hela bollen och då är det bara att fortsätta att kriga på.
12:25 får MIBK spela med 4 gubbar i 2 minuter..... PP för Lerum i ett mycket viktigt skede i matchen. PP ser bra ut, lite slarvigt men kontrollerat. 14:08 Fixar Edberg (Ny i PP) en riktigt skön 5a på tavlan, förarbete från Jonte. 5-4.
Nu är det rejält nervöst. MIBK växlar upp och hittar ny energi och trycker verkligen ner oss i egen zon. Våg efter våg av grönt kommer över oss och vi får knappt läge till att byta. MIBK tar ut sin målvakt med ca 2,5 minuter kvar och trycket ökar ytterligare, vilket ger utdelning. 19:56 gör dom 5-5 som verkligen punkterar den lilla segerbubblan vi började få.

Jag säger inte att 5-5 inte var rättvist men sättet det blir 5-5 på är SÅÅÅ jobbigt för oss.