Aktivitetsinfo: Säsongens första seriematch. Detta innebär att det inte är ngn träning söndag 15/10
Oavgjort i seriepremiären
2017-10-15 11:47
Stefan och Patrik snackar uppställningar.
Det var ett spänt men glatt lag som ställde upp i säsongens första seriematch mot Kärra.
Stefan inledde med lite genomgång på tavlan i omklädningsrummet och efter uppvärmningen var det dags för match. Det visade sig blir en extremt spännande match som innehöll många mål, men framförallt många fantastiska räddningar. Nora hade mycket att göra i målet och efter första perioden hade hon gjort massor med fina räddningar. Tjejerna kämpade på och fick till slut in första målet, och när periodpausen kom stod det 1-0 till Lerum.

Kärra satte press tidigt i andra perioden och lyckades få in två snabba mål i början på perioden. Sedan följde en lång period av spel fram och tillbaka med många fina målchanser för båda lagen. Med bara några minuter kvar lyckades så till slut Agnes dribbla bort flera av Kärras spelare och till slut få in bollen bakom motståndarnas målvakt. 2-2 efter slutsignalen och 14 trötta med glada tjejer tackade för en god match!

Superbra kämpat idag och kul att se så stor uppslutning på spelare på matcherna. Extra kul att ha med flera nya och nygamla spelare i laget!

Nu laddar vi om inför nästa match mot Pixbo hemma på söndag.