SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
Lerum Utveckling HJ
Praktisk information
Före första match ska alla lag anmäla sig i sekretariatet i hallen. Detta för att få information om ev ändringar. Fullständig laguppställning dvs alla namn på spelare som någon gång spelar i laget under cupen skall lämnas in till sekretariatet före lagets första match. Laguppställningen ska även innehålla spelarnas nr på reservstället.

Laguppställningen skriver ni i det dokument som skickas till er tillsammans med ett informationsbrev ca 1 vecka innan cupstart.

OBS! Egna uppvärmningsbollar medtages. Uppvärmning inomhus endast direkt före match på spelplan i mån av tid. Allt bollspel i korridorer och Arena foajé är förbjudet!

I hallen finns en café med stort utbud av fika, smörgåsar, frukt och annat gott. Man kan också köpa korv och hamburgare i vår grill på utsidan. Spelarna och ledarna får handla hamburgare och dricka till reducerat pris ifall man anmäler antalet i förväg. Mer information om detta får ni i det brev som skickas till er innan cupen.

Vi ordnar också en trevligt lotteri med jätte fina priser. Passa på;  köp en lott och hoppas att turen är med er!