SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
Tankar från ledarna Bagheera Tigers 20230403

Hej! Under våren har flera i laget deltagit på sammandrag (cupspel). Med stor entusiasm spelade de sina första innebandymatcher.
Det bjöds på många spännande matcher med snygga passningar, vältajmade skott, härliga närkamper och inte minst gott lagarbete. Extra kul att se att alla spelare i laget kämpar på och har en positiv inställning, trots att vi många gånger mötte motståndare som var både äldre och mer erfarna. Fantastiskt jobbat killar och tjejer!
Under första sammandraget hade vi två lag anmälda och ganska många spelare per lag. Det blev en lagom introduktion till matchspel för de som var med. Till det andra sammandraget fick vi med tre lag men vi var samtidigt betydligt färre spelare den gången. Det gjorde att spelarna fick spela fler matcher med tätare byten än planerat. En stor eloge till alla spelarna på plats, som kämpade på och hjälpte till att hoppa in på lediga platser som uppstod i lagen. Jättekul också att det finns många i laget som vill och vågar prova på att vara målvakt. Det är oerhört värdefullt. 
Tack till alla engagerade föräldrar, syskon och andra närstående som stöttade lagen på ett positivt sätt under sammandragen. Det blir fler sammandrag under hösten. Vänliga hälsningar 
Ledarna i Bagheera Tigers

Arrangera Sammandrag 2023
Att arrangera ett sammandrag kräver att man engagerar föräldrarna som inte är ledare, det som behöver ordnas runtom ska inte ni ledare behöva tänka på.
Det som behöver bemannas är ett centralt sekretariat och cafét. 

Klubben bistår med material och information om vad som behöver tänkas på. 

Sammandragen pågår 3-4h beroende på hur många lag som deltar i det sammandraget som man anordnar. 
Under denna tiden så spelar samtliga deltagande lag ett gäng matcher mot varandra. 

Vi har 3st 14 grupper så jag har ansökt om att arrangera ett sammandrag vid varje tillfälle under hösten och att varje lag då anordnar varsitt sammandrag. 

Planerna
Sportgolvet iordningställs enligt bilden ovan, Tejpa upp målgårdar som är 1,5m bred(längs mållinjen) och 1m på längden. 
Märk planerna med lapp "Plan 1" & "Plan 2"

Sekretariat 
Någon som sköter musik och eventuellt speaker. 
Någon som sköter klockan(Behöver sätta igång klockan och stanna klockan när det är byten(varannan minut). 
Därutöver så sätts spelschema i sekretariatet så att besökare kan kolla hur matcherna ligger om dom inte kollar detta via Västsvenskas sida. 

Café
Kommer vara påfyllt och klart och där finns även instruktioner för hur allt fungerar. 
Nyckel till cafét finns i Basement(Kolla så era taggar har tillgång dit) - Rummet nedanför trappan direkt till höger. Direkt innanför sitter ett värdeskåp, kod 1979*
Därefter öppnar upp och säljer via swish. 

Domare
Klubben ser till att det finns förenings domare på plats som dömer matcherna.