FBC Lerum F07

FBC Lerum F07 är ett gôtt gäng tjejer från hela kommunen. Se fliken "Kontakt" för kontaktuppgifter till oss ledare.

Hösten 2018 tränar vi:

Måndagar 18:30 - 19:45 i Knappekullaskolan

Torsdagar 16:15 - 17:30 i Rydsbergshallen

Säsongen 2018/2019 spelar vi:

NEWBODY Öster Flickor 07/08

Vänerns Pärla Cup

Säsongen 2017/2018 spelade vi:

NEWBODY Flickor 07
Lagfotografering
2018-09-09 10:18
Dags för årets fotografering! Vi tar en lagbild och individuella bilder.

Plats: Torpskolans aula
Datum: lördagen 15 september
Tid: 12:00 - 12:20 (samling 11:50)

Alla spelare ska ha röda matchkläder på sig, ledare ska ha ledarpiké. Spelare tar med sin klubba till de individuella bilderna.

Den som vill beställa bilder fyller i en beställningsblankett på plats.

Succé i Göteborgs Cup
2018-05-02 10:44
Medaljutdelning efter sista matchen:)
Valborgshelgen spelade FBC Lerum F07 Röd Göteborgs Cup i klassen F11.

Det var 22-23 förväntansfulla tjejer och 3 ledare som började lördagen med två matcher i Lundbystrand. Eftersom vi spelade i F11 klassen så bjöds det på tuffare motstånd än normalt eftersom flera av lagen hade en hel del 06:or i sina uppställningar. Lördagen började med vinst mot Älvstranden med 3-0, därefter var det dax för första matchen mot internationellt motstånd och Norska Tunet. En tuff och spännande match som vi tillslut vann med 1-0 och tjejerna var super glada.

Söndag morgon bjöd på strålande sol och nya matcher. Vi började med tuffast möjliga motstånd Stenungsund! Flera av tjejerna vet hur det känns att möte det troligtvis bästa laget i Västra Sverige. Sist var det förlust med 8-0!
Stenungsund har ett mycket bra lag, blandat med 06/07:or, tydlig spelidé och spelar fysiskt tufft och ett lag som generellt är jobbigt att möta. Våra FBC-07 tjejer stod upp på ett fantastiskt sätt, vägrade att vika ned sig och matchen böljade fram och tillbaka. Tjejerna hade innan matchstart en kanon uppladdning med löpning och uppvärmning med god tid innan matchstart. Vi möte upp Stenungsund med lite annorlunda uppställning genom att flytta upp en av våra spelare bakom deras backlinje vilket gjorde att Stenungsund lite konfunderade och de fick jobbigt att hålla tryck på oss eftersom vi kontrade blixtsnabbt så fort vi fick tag i bollen. Bra taktik rakt igenom och en storspelande målvakt. Men till slut fick vi ge oss med 0-1. Ett grymt glatt gäng med tjejer som firade över att man BARA förlorade med 0-1:) Underbart att höra deras resonemang och hur nöjda alla var med sitt spel.

Nästa match spelades mot Zenith som vi troligtvis inte mött tidigare? Även detta gänget var en tuff nöt att knäcka. Storvuxna tjejer flera 06:or som bjöd på fysiskt spel. Våra härliga tjejer hade bestämt sig likt matchen innan att det här skulle vi vinna. Böljande match fram och tillbaka med ett högt tempo och en kampvilja från våra tjejer som saknar motstycke. Och precis som vanligt när man sliter och kämpar så kommer belöningen och det hela slutar med 1-0 vinst💪🏻.

Det har varit magiskt att få vara med era tjejer, extra kul att spela cupmatcher som bjuder på en annorlunda atmosfär och kamp.

Tack för denna gången/Ledarna
F07 storspelade i Warbergsspelen!
2018-04-08 17:36
Lerum Röd tackar klacken i Wictory Center
Helgen 6-8 april spelade FBC Lerum F07 återigen Warbergsspelen med, som enda klubb i klassen, två lag på plats.

Truppen åkte ner till Varberg redan fredag eftermiddag för ett parti bowling på Bruket och därefter middag på anrika Restaurang Monark. Något försenad inkvartering på nybyggda och fantastiskt fina Trönninge skola pga ett ihållande larm, men tillslut var alla nere i sovsäckarna och gnisslade runt på sina luftmadrasser.

Lördag morgon började cupandet vilket för Lerum Röd innebar match mot Norrköping och för Lerum Svart match mot Tvååker. Skön start med vinst för bägge lagen, därefter lunch och det obligatoriska lekplatsbesöket.

Lagens eftermiddagsmatcher var placerade efter varandra i Warberg ICs huvudarena Wictory Center, vilket var upplagt för gemensam hejaklack. Nu var det Lerum Svarts tur mot Norrköping medan Lerum Röd mötte Värnamo. Det var närmast allsvensk nivå på läktaren när Lerums banderoller rullades ut och stortrumman manade fram till ytterligare två segrar!

Middag på Monark och så kvällsmatcher. Lerum Svart mot bekanta Kärra och Lerum Röd mot Borås slutade med oavgjort och ytterligare en vinst. Välförtjänt dusch och lite kvällssnacks och tidigare något slitna tjejer fick nytt spring i benen. Som väntat något lättare nattning kväll nummer två...

Söndag morgon innebar strålande sol och naturligtvis nya matcher. Lerum Svart tog ytterligare en vinst mot Fristad medan Lerum Röd fick sin första förlust mot bekanta Stenungsund. Ihoppackning och städning på skolan och vidare till sista lunchen med gänget. Ni vet var.

Lerum Röd fick avsluta cupen med vinst mot Veddinge medan Lerum Svart med minsta marginal förlorade en oerhört jämn match mot Sunnanå. Som sig bör, medaljer till alla och därefter hemfärd.

Det har varit fantastiskt roligt att få ha hand om alla våra 20 tjejer, och kanske än mer att se hur kul de har och tar hand om varandra!

/Ledarna

Bilder från Pink Panther Winter Games 2018
2018-01-08 10:54
FBC Lerum F07 tackar publiken

Denna länken finns även på Facebook FBC Lerum F-07.

Foton av fotografen Thorbjörn Grindhage

Pink Panther Winter Games