Utförsäljning

Inställd fys-träning 20/3, sista fys blir 27/3
2019-03-10 13:37
Hej!

Pga arrangemang från skolan tvingas vi ställa in fysen den 20/3.

Sista fys-träningen i Aspenäs blir därmed 27/3 för denna termin.

Tränarna genom Kristian Holmberg
Kallelser till seriematcher baserat på träningsnärvaro
2019-02-19 07:56
Hej!

Vi har nu kallat till seriematcher fram till och med V10.
Under perioden V6-V10 kommer resp spelare få chans att spela 2 eller 3 seriematcher. De med bäst träningsnärvaro perioden V2-V6 får 3 matcher och de med sämre träningsnärvaro får två matcher under perioden V6-V10.

Nästa omgång kallelser planerar vi att skicka ut helgen V10 för matcher som spelas V11 och V12.
Här blir det träningsnärvaron V8-V10 som styr vilka som blir kallade till 1 eller två matcher.

Försäljningsinfo angående Newbody
2019-02-18 17:01

Hej!

Denna information kommer från Ann-Charlotte Jofjord som hjälper oss med försäljningen.

Informationen gäller inte de som friköpt sig från försäljningsaktiviteter.

Informationen finns dels som en bild och dels som "text" nedan:

Hej allihop
Nu har försäljningen av kläder från Newbody dragit igång. De flesta av er som skall sälja har redan fått katalogen och ni som inte har fått den får den på träningen på tisdag.
Ring mig/sms:a 0736‐223345 om ni inte kan vara på träningen tisdag, så får ni komma och hämta katalog hos oss eller att vi möts upp.
Vi säljer ur den lila katalogen.
Tillvägagångsättet är detsamma som förra året (kryddförsäljningen). Man skapar ett konto på Newbody.se och registrerar där all försäljning. Länken för att registrera sig som säljare här är här:

Sålde man förra året så är det samma inloggningsuppgifter i år. När ni registrerat er/era barn så kan ni kopiera en länk som ni kan dela via mejl eller Facebook till de ni känner. Beställer man via er länk den så läggs beställningen direkt in på ert barns ”konto”. Från katalogen så vill vi att ni lägger in beställningarna så snart som möjligt så vi kan se hur långt vi kommit på vägen.

Målet från klubben är att varje säljare skall sälja 6 st paket. Vinsten från de paket som överskrider det tillfaller laget (37kr/paket).

Newbodys hela sortiment håller mycket hög kvalitet, har fria byten och ångerrätt.

TIPS  Alla behöver strumpor 😊
Både till vardags och till träningen
Har hört flera som köpt tränings tröjor och linnen genom newbody tidigare, dem håller i flera år.

VIKTIGA datum är:
• Sista datum för att registrera sin försäljning är den 2 mars.
• Leverans sker sedan fredag vecka 10 och tisdag vecka 11.
• Betalning sker i samband med leverans.
• Ni swishar er totalsumma till mig på nummer 0736–223345, ange säljarens namn som ni skrivit in på Newbody.

• Under ca en månad därefter är det sedan möjligt att lägga en efterbeställning.
• Som köpare kan man även välja att få direktleverans av varorna till en kostnad av 69 kr.

Lycka till och hör av er om det är något ni undrar över
Ann‐Charlotte Jofjord (Leons mamma)   Mobil: 0736–223345    mail: ann‐charlotte@svema.se

Utökning av lagkassa, Newbody
2019-02-12 23:02

Hej!

Nu finns chansen att bidra till lagkassan genom att köpa och/eller sälja kläder från Newbody. Detta gäller både friköpare och säljare! Stort tack till Leons föräldrar som är försäljningsansvariga denna gång.

FRIKÖPARE

Ni som friköpt er från försäljningsaktiviteter har chansen att köpa kläder från laget och bidrar genom detta till lagkassan. Använd denna länk vid köp:

(Länken ovan avser Leons konto.)

37 kr per paket tillfaller lagkassan.

Köp är frivilligt.

SÄLJARE

Ni som säljer Newbody (dvs alla som INTE friköpt sig) ska sälja minst 6 paket vilket är OBLIGATORISKT och förtjänsten för dessa paket går till klubben.

Försäljning från och med paket 7 ger 37 kr/paket till lagkassan.

Säljarna ska ha fått ett mejl från Newbody där ni kan registrera ett konto och därmed kunna sälja online.

Leons mamma har även delat ut kataloger för ”analog” försäljning.

Om ni inte fått något mejl, saknar katalog eller undrar något, kontakta Ann-Charlotte Jofjord:

0736223345 eller ann-charlotte@svema.se

TIDIGARE FÖRSÄLJNINGAR:

Vill även passa på att tacka för den merförsäljning som gjordes vid lottförsäljningen före jul där flera spelare bidrog. Detta gav ca 2200 kr.

Även ett stort tack till alla bidrag i samband arrangemanget vid Estrad i början av hösten 2018 där vi arrangerade cafeförsäljning i samband med A-lagsmatcher vilket gav 4263 kr. Ett särskilt tack till Per-Henrik som tog ett stort ansvar i detta!