Återstående träningstillfällen
2019-05-20 22:36
Hej!

Vi tränar följande pass inomhus inom enligt plan:

Tisdag 21/5
Fredag 24/5
Tisdag 28/5

(Kalender uppdaterad)

Därefter Göteborg cup för flera spelare 30/5, 31/5 och 1/6. Återkommer med detaljer om cupen.

Mvh Tränarna genom Kristian Holmberg

2019-05-10 11:49
Hej!
För alla som är jätteintresserade, kolla in detta och se till att anmäla ert barn.

//Ledare i P06

I samband med Finnkampen den 7 september bjuder vi in tjejer o killar födda 2004-2006 till en heldag med träningspass, föreläsning, lunch och Landskamper. Ta chansen att utveckla dina innebandykunskaper, träffa nya vänner och se på världens bästa landslag.
Utökning av lagkassa, Newbody
2019-02-12 23:02

Hej!

Nu finns chansen att bidra till lagkassan genom att köpa och/eller sälja kläder från Newbody. Detta gäller både friköpare och säljare! Stort tack till Leons föräldrar som är försäljningsansvariga denna gång.

FRIKÖPARE

Ni som friköpt er från försäljningsaktiviteter har chansen att köpa kläder från laget och bidrar genom detta till lagkassan. Använd denna länk vid köp:

(Länken ovan avser Leons konto.)

37 kr per paket tillfaller lagkassan.

Köp är frivilligt.

SÄLJARE

Ni som säljer Newbody (dvs alla som INTE friköpt sig) ska sälja minst 6 paket vilket är OBLIGATORISKT och förtjänsten för dessa paket går till klubben.

Försäljning från och med paket 7 ger 37 kr/paket till lagkassan.

Säljarna ska ha fått ett mejl från Newbody där ni kan registrera ett konto och därmed kunna sälja online.

Leons mamma har även delat ut kataloger för ”analog” försäljning.

Om ni inte fått något mejl, saknar katalog eller undrar något, kontakta Ann-Charlotte Jofjord:

0736223345 eller ann-charlotte@svema.se

TIDIGARE FÖRSÄLJNINGAR:

Vill även passa på att tacka för den merförsäljning som gjordes vid lottförsäljningen före jul där flera spelare bidrog. Detta gav ca 2200 kr.

Även ett stort tack till alla bidrag i samband arrangemanget vid Estrad i början av hösten 2018 där vi arrangerade cafeförsäljning i samband med A-lagsmatcher vilket gav 4263 kr. Ett särskilt tack till Per-Henrik som tog ett stort ansvar i detta!

Tränarna genom Kristian Holmberg
Seriespel och laguttagning våren 2019
2019-02-07 17:33

Vid ledarmöte har vi tillsammans bestämt att, från och med omgång 2 i vårserierna, inte fortsätta med samma lagindelning som hösten 2018. (Omgång 2 spelades vi V3...)

Orsakerna till att inte fortsätta med samma lagindelning är flera. För att få allt i sitt sammanhang så är det bra att känna till historiken så vi börjar där.

Fram till och med våren 2018:

• Vi har deltagit i seriespel avsedda för 06:or.
  • Resultat från matcherna har inte resulterat i någon serietabell. Frivillig resultatrapportering till förbundet.
  • Vi har delat in i två jämna lag som vi skiftat om halv- eller helårsvis.

Hösten 2018:

• Vi deltog i seriespel avsedda för P06, P05 och P04.
  • Serien var indelad i 4 kompetensnivåer; där 1 var för de lagen som kommit längst i utvecklingen och därefter i fallande skala ned till 4. Generellt bestod nivå 4 av P06-lag.
  • Syftet från förbundets sida med att dela in i kompetensnivåer är att så många matcher som möjligt ska vara jämna. Det ger inte så mycket för något av lagen om resultatet blir 23-0.
  • Nivå 4 bedömde vi vara lagom för våra två lag. Förbundet lottade ihop lagen i nivå 4 i tre olika serier; 4A, 4B och 4C utan inbördes känd kompetensskillnad. Det ena laget spelade i 4B och det andra i 4C.

Våren 2019

• Baserat på resultaten från hösten 2018 har lagen delats in i serier från 1 till och med 10 där serie 1 är för de lagen som kommit längst i utvecklingen och därefter i fallande skala ned till 10.
  • Våra lag har hamnat i serie 9 och 10 vilket bör innebär att vi får tuffare motstånd i serie 9 än i serie 10. Motståndarna i serie 10 består av lag som spelat i serie 4 och hamnat i nedre halvan. Motståndarna i serie 9 består dels av lag som spelat i serie 4 och hamnat i mitten av tabellen men även av lag som spelat i serie 3 under hösten och där inte kunnat hävda sig så bra. Återigen, syftet från förbundets sida med att dela in i kompetensnivåer är att så många matcher som möjligt ska vara jämna.

Det var bakgrunden... Nu till hur vi ledare i FBC Lerum P06 tänker för att möta ovanstående.

Laguttagning

Eftersom vi nu står med två lag som spelar i två olika serier med olika tufft motstånd så behöver vi möta detta på något vis. Vi har tidigare år valt att spela med fasta lag under 1-2 terminer. Vi har valt bort att spela med fasta lag under våren 2019, bl.a. för att flera spelare ska få prova på olika hårt motstånd.

Vår trupp består ju av 12/13-åringar med olika färdigheter. Dessa färdigheter har bättrats på avsevärt under årens lopp och kommer att fortsätta att göra det tror vi bestämt. Vissa utvecklar sitt innebandyspel mycket under en viss period för att därefter kanske hamna i en s.k. utvecklingsplatå. Perioderna kan vara långa och de kan vara korta. Förutsättningarna för att den enskilde att utvecklas beror på många saker, t.ex.:

- Deltagande på träningar

- Inställning till träningar

- Ledarnas förmåga att skapa bra övningar

- Etc. etc.

Vi kommer att blanda om lagen så att flera spelare ibland kanske spelar i röda laget och ibland i svarta laget.

För att spelare och föräldrar ska kunna ha lite koll på vilka matcher som är aktuella så kommer vi att kalla till några matcher i taget så att ni får viss framförhållning.

Vi ser fram emot en härlig innebandyvår tillsammans med alla killar i P-06!

Tränarna genom Kristian Holmberg