SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
Team Basic

Parasport är idrott för personer med funktionsnedsättning. Den kännetecknas av gemenskap, glädje och drömmar. Här finns något för alla – oavsett om du är nybörjare, motionär eller vill tävla och satsa mot världstoppen.

Välkommen till oss!

FBC Lerum och FUB vill bjuda in dig att spela innebandy med oss! Här har vi alla jätteroligt tillsammans - både på och bredvid planen i Rydsbergshallen. Alla är lika välkomna att vara med! Vi har uppvärmning som alla kan vara med på. Sen väljer du om du vill spela en stund eller heja på.
 
Fredagar 15.30-16.30 i Rydsbergshallen och första gången är 18 mars 2022.
 
Du får testa tre gånger innan du bestämmer dig om du vill fortsätta.
Behöver du stöttning så är din ledsagare, kontaktperson eller stödperson helt nödvändig då tränaren inte kan stötta alla på plats.
 
FBC Lerum är en innebandyförening med nära på 900 medlemmar varav bland annat 600 aktiva spelare och 150 ideella ledare. Vi har verksamhet för alla åldrar. På alla nivåer och verkar under mantrat: Så många som möjligt, så länge som möjligt.
www.fbclerum.se
 
FUB arbetar för barn, unga och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv. Vi är ungefär 2500 medlemmar i 152 lokalföreningar och 20 länsförbund runt om i landet. Personer med intellektuell funktionsnedsättning och deras anhöriga är medlemmar i FUB, liksom många andra som delar vår grundsyn.
www.fub.se
 
Vill du veta mer, kontakta gärna:
Magnus T Carlsson, FBC Lerum, 0761-85 92 28     magnus.t.carlsson@telia.com                                        
Karin Widegren FUB Lerum karin.widegren@lerum.se                                             
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FBC Lerum, 19/11 15:00 
FBC Lerum, 10/01 20:47 
FBC Lerum, 07/11 21:31 
FBC Lerum, 05/09 11:41 
FBC Lerum, 17/04 15:39