P07/P08 FBC Lerum Red Panthers

Grill och innebandy fredag
2020-04-03 20:36
Visst blev det en snopen säsongs avslutning, men vi fick en härlig fredag med grill och innebandy.

Vi kommer hålla i gång träningen ett tag till, men kommer från och med nu skicka ut kallelser inför varje träning för att veta intresset. (Naturligtvis så är vi lyhörda mot allmänna rekommendationer och eventuella ändringar)

Och så laddar vi upp inför säsongen HT20/VT20 när vi går in i RÖD serie 💪🏼

Vi önskar er alla en glad påsk

Med vänlig hälsning, Ledarna

Ändrade tider på fredagar
2020-03-25 19:31
Hej,

Från och med denna veckan kommer vi köra resterande fredags träningar i Rydsberg 18:20 - 19:30.

Med vänlig hälsning, ledarna
En vanlig men ovanlig tisdag i rydsberg
2020-03-24 16:25
Kul att se så många killar i rydsberg i dag, friska, glada och spelsugna.

Med vänlig hälsning, ledarna
Fredags innebandy i Rydsberg 18:20
2020-03-17 14:19
Hej alla,

Som vi tidigare har kommunicerat, har vi beslutat att fortsätta med innebandy träningen.

Men vi följer utvecklingen noga och vi kommer ändra vår strategi om rekommendationerna ändras och det kan de göra snabbt.

På Fredag 20/3 kommer vi att träna i Rydsberg 18:20 - 19:30

Mvh Ledarna

Corona påverkar även innebandyn
2020-03-12 22:55
Hej,

Vi alla lever väl med ständiga uppdateringar från omvärlden angående Corona läget.

FBC lerum följer RF, svenska innebandyförbundets riktlinjer och IOM detta beslutades det i dag att samtliga resterande matcher i röd och blå nivå ställs in!
Detsamma gäller våra uppdrag som cafe ansvariga.

Träningarna har vi ledare för Laget beslutat att köra vidare med, till ytterligare information eller instruktion framkommit.

Dock gäller nu absolut nolltolerans för all form av sjukdom, dvs är ert barn minsta sjuk så kommer man inte på träningen.

Dvs
Vi kommer köra vidare med träningarna tills ny information från innebandyförbundets eller hälsovårdsmyndigheten har framkommit alternativt om skolorna skulle stängs.