FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
Bagheera
P07/P08 FBC Lerum Red Panthers

Inställd träning på måndag och tisdag
2022-01-23 19:14

Godkväll,

I går spelade killarna en super match, stämningen i laget var på topp och strålande spel.
Det goda spelet och humöret gav oss även vår andra vinst denna säsongen 😊
Extra tack till alla ni som hjälpte till med cafet, sekretariat och agerade coach samt COVID kontrollant.

Så till det tråkiga, det är nu många som är sjuka, eller tvingas vara hemma i hemkarantän.
I ett försök att laget skall drabbas så lite som möjligt, har vi bestämt att ställa in träningen i morgon måndag samt tisdag!

Planen är att träna som vanligt på fredag och att vi kan genomföra Floda matchen till helgen.

Hoppas att ni förstår och att läget förvbättras väldigt snart

Mvh Tränarna

Hjälp till morgondagens match
2022-01-21 17:10

Hej alla,

För morgondagens match så behöver vi be om lite extra hjälp!
Vi har både tränare och spelare som antingen är sjuka eller i karantän, så vi behöver hjälp med sekretariatet och att hålla koll på publik antalet (ta COVID pass).

Så kommer ni och tittar i morgon, säg gärna till om vi kan och vill hjälpa till.

Trevlig kväll
mvh Tränarna

Skärpta restriktioner
2022-01-16 08:43

Med anledning av de skärpta restriktioner som delgavs Sverige i måndags 10JAN och de rekommendationer och riktlinjer vi delgivits från Svenska Innebandyförbundet har FBC Lerums styrelse beslutat att begära uppvisande av vaccinpass och ID vid samtliga hemmamatcher i våra hallar för alla åskådare över 18 år.

Detta innebär att varje lag behöver utse två personer som hanterar denna process vid entrén i Rydsbergshallen, Lerums Arena eller Hjällsnäshallen vid lagets matcher.

Detta är något som vi tränare behöver allas hjälp med. Det finns inga listor etc ännu, men kommer ni på hemmamatcherna så behöver vi er hjälp med som alltid sekretariat och nu Covidbevis kontroll.

Kontroll sker genom att appen ”Vaccinationbevis verifiering” laddas ner till smartphone och sedan scannar och kontrollerar man åskådarens Covidbevis plus ID och korrekt sådant ger inträde till hallen. - Information kring appen och hur den fungerar hittar ni här - https://www.digg.se/utveckling-av-digital-forvaltning/verifieringslosning-for-vaccinationsbevis/arrangorer

Här kommer information från förbundet kring matchspel för våren med tanke på smittoläget.

Och pga det rådande läget, är det superviktigt att vi endast kommer match och träning när vi är helt friska om inte stannar vi hemma.

Mvh Tränarna

Första matchen 2022
2022-01-16 08:40

I går körde vi i gång med första matchen 2022 och vilken match det blev.

Ett strålande lagspel gav oss en efterlängtad vinst!

Tusen tack #Alexander för ett utmärkt målvaktspel

Super bra spelat killar!!

Gothia Innebandy Cup ställer in :-(
2021-12-21 10:27

Hej alla,

med bara 2,5 veckor kvar till cupen så ställs den nu in :-(

Detta beslut har fattats utifrån de signaler om nya restriktioner som kommit de senaste dagarna.

Verkligen super tråkigt..