SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FBC Lerum
VI GILLAR INNEBANDY
Herrar Div 2
FBC Lerum Utveckling div 3
FBC Lerum Utveckling div3 är det högst rankade laget i föreningens Akademiverksamhet. Härifrån utvecklas och förbereds killarna att kunna ta steget upp till föreningens representationslag.
Tobias Karjalainen kör vidare i FBC Aspen!
2018-06-11 13:29
Foto: Martin Wallen
Vem är Tobias Karjalainen?
Jag är 21 år fyllda och har lirat innebandy i Lerum/Aspen under några år. Har inte lirat kontinuerligt utan har rest och lite annat skoj emellan.

Varför väljer du att köra med FBC Aspen kommande säsong?
Mitt sug för innebandy är inte skyhögt för tillfället men när jag fick höra vilka jag skulle lira med i Aspen så fick jag en liten nytändning! Satsningen mot div 2 är också en bidragande faktor. 

Vad tror du om årets division 3?
Hoppas på en jämn serie med många vinster i bagaget. Förväntar mig även en del tunnlar från Vigge samt en hel del hets från vår kära Hasse.

Vilket är ditt bästa innebandyminne? 
Även jag måste säga sista säsongen med JAS-laget. Den sammanhållningen vi hade är svår att sätta ord på, alltifrån träning till lagfest!
Anton Hansén fortsätter i FBC Aspen!
2018-05-29 07:43
Foto: Christoffer Sturesson
Vem är Anton Hansén?
Mitt namn är Anton Hansén jag är 19 år gammal och jag tillverkar hydralpumpar till vardags. Jag har spelat med herrarna senaste säsongerna tills jag förra året tog ett litet break från innebandyn.

Varför väljer du att köra med FBC Aspen kommande säsong?
Enligt rykten ska det finnas några riktiga lirare i denna trupp till nästa säsong och det är inte något jag vill missa, förhoppningsvis inte ni heller.

Vad tror du om årets division 3?
Har extremt dålig koll på lagen i övrigt men det jag vet är att jag aldrig hade hoppat på detta tåg om jag inte visste att vi denna säsong har en trupp som kommer göra allt för att ta upp laget i div 2, som ni förstår vi ska upp.

Vilket är ditt bästa innebandyminne?
Att få vinna samt hänga dit en balja dagen efter farfar min gick bort för två säsonger sedan, det var fint. Utan att glömma alla gånger man lirat med Olle Nordlund, finns en del matcher man aldrig glömmer med den grabben.
Johan Allard klar för spel i FBC Aspen!
2018-05-28 13:48
Johan Allard gör comeback i FBC Aspen!
Vem är Johan Allard?
20 år gammal, har lirat med div.3 och jas även varit med div.1 laget en hel del. Har haft ett kortare uppehåll från innebandyn denna säsongen. 

Varför väljer du att köra med FBC Aspen kommande säsong?
Kände att det var dags att damma av spettet och sätta Aspen på kartan! Men framförallt så är det för att få lira med många av de gamla JAS- spelarna från våra glansdagar.

Vad tror du om årets division 3?
Tror det kommer bli en tuff säsong med mycket slag, femminutare och protester mot domslut. Så som div.3 ska vara. Framförallt hoppas jag på mycket vinster och en plats i div.2 näste säsong.

Vilket är ditt bästa innebandyminne?
Mitt bästa innebandyminne är samma som Victor, sista säsongen med JAS-laget. Ska man vara mer specifik så är det Olle Nordlunds inofficiella hattrick i Linköping.

Victor Brendelökken kör vidare i FBC Aspen!
2018-05-27 19:22
Foto: Martin Wallen
Vem är Victor Brendelökken?
Jag 20 år gammal som under mina 2 senaste säsonger tillbringat i Lerums div.1 lag och aspen. 

Varför blir det spel i FBC Aspen kommande säsong? Främst för att spela med mina goda vänner från vårt gamla jas-lag, men även för att de är dags att ta upp laget i div 2 igen. 

Vad tror du om årets division 3? Jag tror det kommer bli en riktigt rolig säsong med många goa vinster. Förväntar mig även några solorajder från Hasse och någon indianare från Allard.

Vilket är ditt bästa innebandyminne? Ett av mina bästa innebandyminnen är sista säsongen med jas där vi hade ett riktigt drömlag. Fast lite tyngre väger nog när jag täckte ett skott efter signal bara för att visa karaktär på falun cup för 3 år sedan.
Kapten Karlsson inför Eken IBK!
2017-09-28 12:47
Foto: Martin Wallen
Imorgon är det div 3 premiär mot Eken IBK. Vi har tagit oss ett snack med vår kapten Alexander Karlsson.

Div 3 premiär på fredag, hur går tankarna inför den?
Det är riktigt gött att det drar igång igen. Vi har några goa träningsveckor bakom oss samt bra träningsmatcher så det känns riktigt bra inför matchen på fredag. Dessutom tror jag vi kommer in i serien med en ganska mycket bättre försäsong än vad majoriteten av de andra lagen har haft, det kommer vara en riktigt stor fördel nu i början.

Vad vet du om Eken?
Jag vet egentligen inte så mycket om Eken men  jag kan tänka mig att de är ett rutinerat lag som antagligen kommer skjuta mycket utifrån.

Hur tror du matchbilden kommer vara?
Jag tror vi kommer styra matchen och ha en stor del av bollinnehavet. Medan eken backar hemåt och försöker straffa oss på våra misstag. I början kommer det vara jämt men desto längre matchen går så kommer vi få ett större övertag.

Är det någon spelare som imponerat på försäsongen?
Jag tycker hela laget utvecklats enormt under försäsongen och alla har blivit redo för seniorspel. Om det är någon som stuckit ut lite extra tycker jag att det är nyförvärvet Elia, då han är riktigt bra på att vinna boll i anfallszonen och bra på att hitta avslut.

Vad blir slutresultatet?
Vinst med 3-5!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..